Uitvoeringsproces

Icoon

Let's meet

Vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking, dit brengt het ontwerp naar het hoogste niveau. Aan de hand van een eerste kennismakingsgesprek toetsen we af wat jouw wensen en noden zijn. Uw huidige situatie wordt bekeken en bij een wederzijdse klik maken wij een persoonlijke offerte op.

Icoon

Moodboard

Een moodboard is heel belangrijk voor de initiale fase van een ontwerp. Het helpt om de sfeer te zien en de richting aan jouw persoonlijk project te geven.

Icoon

Ontwerpplannen

In deze fase wordt het ontwerp verder uitgewerkt. Er wordt dieper ingegaan op kleuren, materialen en specifieke wensen en/of eisen. Het ontwerp krijgt nu meer vorm, waarin de ruimtelijkheid uitvoerig wordt getest met behulp van tekeningen en 3D renders (computerbeelden).

Icoon

Uitvoeringsplannen

Tijdens de uitvoering van het project, wordt op locatie de voortgang en kwaliteit uitvoerig gecontroleerd. De uitvoerende partijen voorzien telkens een hoogwaardige afwerking.

Icoon

Werfopvolging

Wanneer de uitvoering is afgerond, is het project klaar voor de oplevering. Alvorens de oplevering plaatsvindt, voorzien we een werfbezoek samen met de aannemer/interieurbouwer om het geleverde werk te controleren. Indien er gebreken worden geconstateerd moeten deze eerst worden opgelost.